Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Nakon uvredljivog transparenta na utakmici Grci se ispričali BiH

Bosna i Hercegovina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
15.11.2016.
u 08:21

Transparent je bio izvješen na tribini iza vrata Asmira Begovića, a potom je uklonjen. Potez domaćih huligana osudio je cijeli svijet, a Grčki nogometni savez se ispričao

Grci su se ispričali Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine nakon sramotnih događaja na kvalifikacijskoj utakmici za SP u Pireju.

Naime, tijekom utakmice Grčka – BiH (1:1) na dijelu tribine s domaćim navijačima istaknut je uvredljiv transparent – "Nož, žica, Srebrenica".

Transparent je bio izvješen na tribini iza vrata Asmira Begovića, a potom je uklonjen. Potez domaćih huligana osudio je cijeli svijet, a Grčki nogometni savez se ispričao.

"Grčki nogometni savez duboko žali zbog transparenata na utakmici protiv Bosne i Hercegovine. Takvo ponašanje je nedopustivo i nije u duhu 'fair-playa' i grčke gostoljubivosti. Transparenti su djelo pojedinaca i ne odražavaju mišljenje grčkih navijača. Osjećamo obvezu da se zbog ponašanja navijača ispričamo reprezentaciji BiH i prijateljskom narodu ove zemlje", piše u priopćenju.

>>Sramotno: Grčki navijači na utakmici s BiH dignuli transparent 'Nož, žica, Srebrenica'

Komentara 6

GR
gregory
10:16 15.11.2016.

Ispričali su se? Onda u redu. Nema potrebe za pokretanjem disciplinskog postupka, za igranjem pred praznim tribinama, za novčanim kaznama od nekoliko stotina tisuća eura, za osudom cijelokupne sportske zajednice, to se radi samo kada je u pitanju Hrvatska. Grci su se ispričali, pa je to zaboravljeno.

NA
naprijedplavi
09:34 15.11.2016.

Napravili lijepi kolaž protiv izgreda na odigranoj utakmici? Onda je sve ok... Uefa nema razloga kaznjavat grke...

BO
bozzika
16:44 15.11.2016.

dvostruki kriteriji za nas i srbe,strasno i žalosno što naši čelnici HNS-a se stranim medijima nezale na fifu i uefu.Da cijeli svijet čita o njihovim dvostrukim kriterijima za dvije nacije.Da hoće tako napraviti valjda bi onda i ovi iako bi nas prvo kaznili i radi toga što smo ih u medijima popljuvali ,valda bi onda počeli i njih kažnjavati za svaki k... ili nas prestali kažnjavati za svaki k...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije