Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SA SJEVERA

Nakon povratka Mamića Bad Blue Boysi poručili Upravi: Brojite zadnje dane!

Bad Blue Boysi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
06.06.2019.
u 13:18

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekadašnje građanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge članova Dinama - Dinamo to smo mi

U Dinamu je ovih dana glavna vijest povratak Zorana Mamića na mjesto sportskog direktora, a osim udruge 'Dinamo - to smo mi' oglasili su se i putem službene stranice navijači - Bad Blue Boysi

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti

- Vezano za najaktualnije događaje u Dinamu, Dinamov Sjever još jednom naglašava: stavovi i zahtjevi navijačke skupine Bad Blue Boys po pitanju upravljanja nogometnim klubom Dinamo kao i o pojedincima koji su trenutno na službenim i neslužbenim funkcijama u njemu već su odavno poznati i tu kompromisa nema.

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekadašnje građanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge članova Dinama - Dinamo to smo mi.

Iz tog razloga supotpisujemo sve stavove i zaključke priopćenja DTSM  i najavljujemo da ćemo djelovati u cilju što bržeg rješenja ove mučne agonije s kojom se suočavamo već više od desetljeća bez obzira na to što je u netom završenoj sezoni naša tribina iz naših razloga i našom odlukom bila usredotočena isključivo na pružanje podrške Dinamu na terenu.

O svim odlukama, planovima i daljnjim akcijama naši će članovi biti pravovremeno obaviješteni.

Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravljačkoj garnituri u klubu poručujemo da broje zadnje dane!

BIT ĆEŠ OPET DINAMO!

BAD BLUE BOYS - napisali su u svojoj objavi.

>>> Pogledajte u galeriji iznad teksta kako je izgledala povratnička konferencija Zorana Mamića u Dinamu

Komentara 14

KA
kajinx
13:42 06.06.2019.

Bad Blue Boys su poginuli u Domovinskom ratu, ovi sada su mrzitelji Hrvatske sa ukradenim imenom!

MA
Marvin
13:53 06.06.2019.

jedina mogucnost da budu " jaki " kao i hajduk .

IL
ilijan1a
14:50 06.06.2019.

BBB i koje kakve druge udruge nemaju nikakvu odgovornost niti koga plaćaju niti kome što podnose račune. Samim tim su ne bitni za klub, ako vole Dinamo mogu doći navijati i podržati ga u novim uspjesima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije