Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDARAC

Nakon ozljede De Bruynea, City do kraja sezone ostao i bez golmana

Claudio Bravo
Jasen Vinlove/REUTERS/PIXSELL
21.08.2018.
u 09:51

Umjesto Brava novi rezervni vratar Brazilcu Edersonu bit će 20-godišnji Daniel Grimshaw.

Nakon što su samouvjereno i dominantno odradili prva dva kola engleske nogometne lige i krenuli u borbu za obranu titule, Građani su ostali bez još jednog igrača.

Nakon najboljeg igrača Kevina De Bruynea, na treningu se teško ozlijedio vratar Cityja, Claudio Bravo na kojeg Pep Guardiola ne može računati do kraja sezone budući da je riječ o ozljedi Ahilove pete. Umjesto Brava novi rezervni vratar Brazilcu Edersonu bit će 20-godišnji Daniel Grimshaw.

Podsjetimo, prije tjedan dana De Bruyne je na treningu "zaradio" ozljedu ligamenata desnog koljena zbog koje će morati pauzirati dva do tri mjeseca

Ozljedu vratara Brava na svojim službenim stranicama potvrdili su i iz Cityja te mu poželjeli brz oporavak. 

>> Pogledajte i galeriju: Slavni nogometaš odao se alkoholu i želio ubiti, ali ova ljepotica ga je izvukla

Claudio Bravo
1/6

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije