Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon objave na Instagramu

Rivellinho: Neymar je najveći idiot u cijeloj priči

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.06.2016.
u 15:11

- On je sjajan igrač, ali mislim da više pažnje posvećuje stvarima vani, nego onima na terenu. Nije ništa osvojio sa reprezentacijom. Nije se pridružio ni navijačima, tako da nema pravo pričati. Mislim da je najveći idiot u cijeloj priči upravo on,

Nakon što je reprezentacija Brazila ispala iz daljnjeg natjecanja Copa Americe, Neymar je odmah nakon poraza od Perua (1:0) na Instagramu postavio fotografiju reprezentacije uz 'škakljiv' opis. 

- Sada će se pojaviti mnogi š**ci koji će govoriti mnoga sr**a, napisao je Neymar.

Te njegove riječi potaknule su monge reakcije u Brazilu, a oglasio se i legendarni nogometaš Brazila Rivellinho.

- Bilo bi bolje za njega da šuti. Ovo je nešto što mu može obilježiti karijeru, a to nije dobro. On je sjajan igrač, ali mislim da više pažnje posvećuje stvarima vani, nego onima na terenu. Nije ništa osvojio sa reprezentacijom. Nije se pridružio ni navijačima, tako da nema pravo pričati. Mislim da je najveći idiot u cijeloj priči upravo on, poručio je Rivellinho.

>> Brazil nije izborio drugi krug nakon sumnjivog gola Ruidiaza

>> Tite novi brazilski izbornik

 

Ključne riječi

Komentara 4

HH
helgin@hogar
15:33 18.06.2016.

rivelinho, legendarni igrac! prvi put cujem, ali istinu zbori, neymar je konj!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:42 20.06.2016.

Roberto Rivellino, mnogo poznatiji od Neymara... Clan mozda najbolje jedanaestorice koju je Brazil ikad imao, koja je rasturila Talijane sa 4:1 u finalu SP-a u Meksiku 1970. To je bio nogomet od kojeg bi ovi danasnji trkaci vrtoglavicu dobili...

PA
pappmisi
13:06 20.06.2016.

Rivellinho, slavni Brazilski nogometas, izvodjac slobodnih udaraca 1970-1978

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije