Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI:

Najslavnije razdoblje španjolskog nogometa je umrlo u hramu Maracane

Španjolska - Čile
Reuters (Ilustracija)
18.06.2014.
u 23:38

- Reprezentacija je porazom od Čilea propustila priliku ostati na Svjetskom prvenstvu. Noćna mora će završiti utakmicom s Australijom - piše El Pais.

Šok u Španjolskoj! Furija je izgubila od Čilea s 2:0 čime su aktualni prvaci izgubili sve šanse za prolazak u osminu finala Svjetsko prvenstva.

 - Najslavnije razdoblje španjolskog nogometa je umrlo u hranu Maracane. Bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve u životu ima svoj kraj - navodi španjolski sportski dnevnik Marca.

- Nitko ni u najgorem snu nije mogao zamisliti ovakav rasplet. Poraz u dvije utakmice i sedam primljenih golova - piše portal televizije TVE, dok novinar El Paisa navodi:

- Reprezentacija je porazom od Čilea propustila priliku ostati na Svjetskom prvenstvu. Noćna mora će završiti utakmicom s Australijom.

Španjolski As prenosi izjavu izbornika Vincente del Bosquea.

- Hoće li biti posljedica? Još nije vrijeme za ocjenu. Danas smo dali sve od sebe, ali nam ne nedostajala realizacija - rekao je Del Bosque.

>> Svjetski prvaci idu kući! Španjolska izgubila i od Čilea

Komentara 1

KU
kukuruzovski
18:47 19.06.2014.

sega ne znaeme sto da sakam. me nervirate ,takie frlokiteja ne videte na ovi prvenstvite, hasta la vista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije