Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Kružević

Najljepša glasnogovornica regije zaprepastila muškarce, nadaju se da ne misli tako

Sanja Beba Kružević
Foto: instagram.com/sanjabebaaa
1/2
10.11.2020.
u 13:24

Kružević je postavila sliku francuskoga umjetnika Jeana Bennera

Sanja Beba Kružević, djevojka kojoj tepaju da je najljepša glasnogovornica na ovim prostorima, i to utemeljeno, zasigurno je poprilično uplašila svoje brojne muške obožavatelje objavom na Instagramu.

Naime, Kružević je postavila sliku francuskoga umjetnika Jeana Bennera na kojoj možemo vidjeti kako Saloma nosi na pladnju glavu Ivana Krstitelja.  

Sliku je netko potpisao riječima: "Žene moraju služiti (posluživati) muškarce", a na što je glasnogovornica NK Vojvodine kratko dodala: "Slažem se."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moody Monday

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) on

Tko ju je tako naljutio većina njezinih pratitelja može samo nagađati, a na Instagramu ih je čak 35 tisuća, među njima su i neki slavni sportaši. 

Podsjetimo, o lijepoj dami prvi put se počelo naveliko pisati u srpnju 2019. godine kada je treneru kluba Nenadu Lalatoviću uporno bježao pogled u njezin dekolte.

Snimka te konferencije za medije do danas je pogledana 350 tisuća puta!

Foto: instagram.com/sanjabebaaa

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Cornelius
Cornelius
14:35 10.11.2020.

Na kojim to "ovim prostorima" drug novinarčino?? U tvojoj otadžbini? A da odj... i od i iz Hrvatske za sva vremena?

K0
K0mentar
14:37 10.11.2020.

Naravno,vecernjak znamo odkud je.

Avatar Tombstone
Tombstone
15:06 10.11.2020.

Koje "ove regije" i "ovih prostora"?? Doticna nije iz nase regije nito nasih prostora, ona je iz zemlje treceg svijeta izvan EU. Zasto nas trpate u isti kos s tim turcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije