Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA PRIZNANJA

Najbolji sportaši s invaliditetom: Ivan Mikulić i Mikela Ristoski laureati za 2021.

Mikela Ristoski
03.02.2022.
u 17:40

Najuspješniji mladi sportaši su stolnotenisač Borna Zohil i plivačica Marija Badrov.

S početkom u 18 sati danas u Kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb uz izravni televizijski prijenos na HTV-u 2 održati proglašenje, 25. po redu, najuspješnijih sportaša Hrvatskog paraolimpijskog odbora za 2021. godinu.

Najbolji sportaš i sportašica u 2021. godini su Ivan Mikulić i Mikela Ristoski. Ivan Mikulić osvojio je na Paraolimpijskim igrama u Tokiju srebrnu medalju u tekvondou u kategoriji do 75 kilograma, a prošle godine bio je srebrni i na Svjetskom prvenstvu u Istanbulu. Mikela je na Paraolimpijskim igrama u Tokiju bila brončana u dalju, a broncu je osvojila i na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Najuspješnija ekipa je ženska stolnoteniska reprezentacija Hrvatske u sastavu Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić, koje su u Tokiju osvojile treće mjesto. Najuspješniji stručni djelatnik HPO-a je Mladen Tomič, trener Ivana Mikulića. Nagradu za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom u neparaolimpijskim sportovima dobili su Luka Drokani (obaranje ruke), kuglačica Ruža Markešić.

Najuspješniji mladi sportaši su stolnotenisač Borna Zohil i plivačica Marija Badrov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije