Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj padina
Povratak na članak

Najbolji skijaš današnjice kao nitko dosad nahvalio sljemensku utrku

Organizacija je bila savršena, a navijači vrlo pošteni - naglasio je Hirscher

Komentari 4

Avatar Django
Django
21:28 06.01.2019.

Lijepo je vidjeti kako netko sa godinama postaje sve zreliji i kako od bahatog klinca prerasta u sportaša vrijednog poštovanja koji svojim ponašanjem i izjavama može biti uzor mlađima. To rijetkima uspijeva i dokaz je istinske veličine.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:21 06.01.2019.

Ma takvi smo mi u svemu samo čekamo da nam drugi to vele jer mi sami to ne vidimo 🎿⛸️

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
23:01 06.01.2019.

Pratim svaku trku svjetskog kupa i mogu reći da niti jedna trka svj. kupa ove godine nije imala ovako pripremljenu stazu. Ptošla u Austriji je bila Bože očuvaj. Zna Hirscher što govori i to je još jedna velika teklama za Hrvatsku i njen turizam. A sponzori, tv ptava i ostalo plaćaju večinu organizacije.

VL
PR
prajdali100
23:38 06.01.2019.

Hirscher je vjerojatno najveće čudo koje je ikada stalo na skije.To što on radi je čisto savršenstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.