Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor SN-a i HOO-a

Najbolji rukometaši Marta Žderić i Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak i Marko Kopljar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.12.2015.
u 23:01

Najbolji trener je Zdenko Kordi koji je s Nexeom igrao na završnom turniru SEHA lige, skupnoj fazi Lige EHF-a, te je bio viceprvak Hrvatske i finalist kupa

Domagoj Duvnjak i Marta Žderić najbolji su rukometaši u 2015. prema izboru Sportskih novosti i HOO-a. Domagoj, igrač Kiela, izabran je četvrti put za najboljeg, dok je Marti, vratarki Budućnosti, ovo prva titula. Duvnjak je slavio s 52 glasa, ispred Sulića (50) i Stepančića (26). Marta je imala isti broj bodova kao A. Penezić (65), ali veći broj prvih mjesta.

Najbolji trener je Zdenko Kordi koji je s Nexeom igrao na završnom turniru SEHA lige, skupnoj fazi Lige EHF-a, te je bio viceprvak Hrvatske i finalist kupa. Najbolji sudački par su Gubica i Milošević. 

>>Ne nabavi li HSV pet milijuna eura, Ilija Brozović vraća se u Zagreb

Komentara 1

SS
sokac sa drave
17:55 24.12.2015.

Domagoj Duvnjak je u zadnje dvije godine nabacio 15-20 kilograma i nije niti sjena onoga igraca kada je sa Hamburgom osvojio Europsku ligu.Vec dvije godine ne pruza nista narocit u Repki iako je u najboljim igrackim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije