Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Nadal će uspjeti u oporavku od ozljede: Na Roland Garrosu cilja na čak 14. naslov

FILE PHOTO: Australian Open
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
25.04.2023.
u 14:37

"Očito neće doći jako dobro pripremljen na Roland Garros. Nije odigrao nijedan meč od 10. siječnja, a ni prije nije igrao previše natjecateljski Ali mislim da Rafael zna kako se vrlo brzo vratiti u formu," optimistično je dodao ujak i trener Toni Nadal, najavljujući povratak velikog tenisača nakon što je na Australian Openu u siječnju zadobio ozljedu kuka zbog čega se morao povući iz svih natjecanja

Toni Nadal, ujak i trener Rafaela Nadala, izjavio u utorak za španjolsku televiziju TVE da španjolskom tenisaču, koji se trenutno oporavlja od ozljede kuka, "ne nedostaje puno" da se vrati natjecanju i i to na Roland Garrosu gdje cilja na osvajanje 14. naslova. 

"Rafael je u procesu oporavka, ne nedostaje mu puno da se vrati natjecanju. Ali nije bilo moguće da bude prisutan na turniru u Madridu. To je jedan od turnira koji mu donosi najviše uzbuđenja, ali morat ćemo pričekati još godinu dana da ga vidimo na Mastersu 1000 u Madridu", rekao je Toni Nadal u kratkom intervjuu za TVE.

"Očito neće doći jako dobro pripremljen na Roland Garros. Nije odigrao nijedan meč od 10. siječnja, a ni prije nije igrao previše natjecateljski Ali mislim da Rafael zna kako se vrlo brzo vratiti u formu," optimistično je dodao Toni Nadal.

"Na Grand Slam turniru dosta ovisi o ždrijebu. Ako imate sreće da imate prilično pristupačan ždrijeb u prvim kolima, s poslije...Rafael je u drugom tjednu turnira uvijek jedan od favorita. U prvom tjednu turnira u posljednje vrijeme nije baš. U drugom tjednu počneš govoriti 'dobro, možda se moramo obračunati s njim'. Nadamo se da isto možemo reći i za Roland Garros", rekao je trener Rafaela Nadala.

Nadal (36) je zadobio ozljedu kuka na Australian Openu u siječnju i morao se povući sa svih natjecanja na kojima je od tada trebao igrati. Nadal, izjednačen s Novakom Đokovićem na vrhu po broju osvojenih Grand Slam naslova (22), pokušat će doći do 23. krune na Roland Garrosu.

VIDEO: Hoće li vas trgovina optužiti da kradete ako uzmete praznu kartonsku kutiju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije