Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAAFS Fight Nite 1

Stipe Miočić kao posebnog gosta u Split dovodi Mirka Filipovića

Stipe Miočić
Foto: Kimura.se
1/7
28.10.2015.
u 13:47

'NAAFS je bio lansirna rampa u Americi za američke borce u svim kategorijama, uključujući i mene.'

Promocija iz Ohija, čiji je suvlasnik UFC-ov teškaš Stipe Miočić, pokreće seriju europskih evenata, a Hrvatska je domaćin priredbe NAAFS Fight Nite 1 6. prosinca. Jedna od vodećih sjevernoameričkih promocija s više od 150 održanih priredbi u deset godina postojanja poslužit će kao odskočna daska vrhunskim europskim borcima za UFC.

Mnogi bivši NAAFS-ovi borci završili su u UFC-u i Bellatoru. Među njima su Stipe Miočić koji je bio prvak organizacije, pobjednik Ultimate Fightera i NAAFS prvak u srednjoj kategoriji, neporaženi Elias Theodorou, još jedan UFC-ov borac Cody Garbrandt, Jessica Eye, Aisling Daly i bivši Bellatorov prvak u perolakoj kategoriji Daniel Straus.

UFC-ova zvijezda Stipe Miočić suvlasnik je promocije koja se širi na Europu.

– NAAFS je bio lansirna rampa u Americi za američke borce u svim kategorijama, uključujući i mene. Sretan sam što mogu istu priliku pružiti borcima diljem Europe. Preko 'bare' MMA postaje sve veći i ovo će biti sjajna pozornica za najnadarenije europske borce – rekao je Miočić.

Kao gost na priredbi najavljen je legendarni hrvatski borac Mirko Filipović. Mečevi će se održavati u kavezu po Unfied Rules Of MMA, pravilima po kojima se održavaju borbe u UFC-u.

Popis borbi bit će uskoro objavljen.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na CroRing Magazine

>> Stipe Miočić: Dovodim spektakl u Split! Jedva čekam dolazak i susret s hrvatskim navijačima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije