Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je ukusno

Na dočeku rukometaša rezali kobasice na Trgu i postali hit na internetu

S dočeka na Trgu
Foto: Screenshot/Facebook
28.01.2020.
u 10:42

Dok su navijači s nestrpljenjem iščekivali dolazak Červarovih izabranika, snimljen je zanimljiv prizor koji postao hit na internetu.

Srebrnim hrvatskim rukometašima na Trgu bana Josipa Jelačića priređen je lijep doček. I dok su navijači s nestrpljenjem iščekivali dolazak Červarovih izabranika, snimljen je zanimljiv prizor koji je postao hit na internetu.

Naime, nekoliko navijača odlučilo je vrijeme prekratiti dobrim zalogajem, pa je jedan navijač na Trgu rezao kobasice. 

'Kum Amte narizo meze na domčeku he-he', našalili su se na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Rvatine gdje je objavljena snimka.

Objava je izmamila mnogo komentara, a ovo su samo neki od njih: ''Bravo za susjeda, tako treba'', ''Pozdrav za legendu'', ''Pa naravno, Hrvati smo, kobasice, slanine, kulena...'', ''Nema dalje''...

>> Pogledajte što je izbornik Červar rekao na Trgu

Komentara 10

Avatar Kaladin
Kaladin
11:25 28.01.2020.

Ovo je vama rečenica?!-"Červarovih izabranika snimljen je zanimljiv prizor koji postao hit na internetu". I zbog ovog vi mene brišete?! Pa je li ta rečenica moja ili vaša sramota "autore"?

Avatar LiTsung
LiTsung
12:58 28.01.2020.

Seljačine su ionako postale dio identiteta od nakarade od države. Danas je biti seljačina IN, normalni ionako bježe van i ovdje su u manjini. Na sljedećem dočeku očekujem klanje prasca i kolinje na Trgu, praćeno uz potoke domaće šljive.

KR
Krotila2
12:09 28.01.2020.

Nije čudno što se pojavljuju kojekakve bolesti i nepoznati virusi konzumiranjem hrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije