Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Maksimir slavi naslov! Dinamo pobijedio Hajduk u odličnom derbiju

Maksimir slavi naslov! Dinamo pobijedio Hajduk u odličnom derbiju
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
26.05.2019. u 20:43

U posljednjem, 36. kolu Prve HNL u derbiju u Maksimiru nogometaši Dinama su pred 15.000 gledatelja pobijedili Hajduk s 3:1. Strijelci za plave bili su Hajrović (20.) i Gavranović (49., 56.), a poraz je ublažio Caktaš (68.).

Bruno Petković nije bio u konkurenciji za derbi. Razlog je taj što ga je trener Nenad Bjelica izbacio iz momčadi.

>> A kako su Dinamovci proslavili naslov pogledajte u videu na vrhu teksta

Dinamo - Hajduk
1/22

Prvo je poluvrijeme bilo sjajno, možda i najbolje u derbijima zadnjih nekoliko sezona. Igralo se otvoreno, a prilike su se redale kao po filmskoj traci. 

U 20. minuti Dinamo je poveo nakon odlične akcije, a zabio je Hajrović. Do kraja poluvremena obje su momčadi imale još nekoliko sjajnih prilika ali se rezultat nije mijenjao.

Početkom nastavka plavi su stigli i do drugog pogotka. U 49. minuti je nakon jedne gužve u Hajdukovom kaznenom prostoru lopta stigla do Gavranovića koji je zabio za 2:0. Sedam minuta kasnije Ademi je sjajno asistirao Gavranoviću za još jedan pogodak.

Mijo Caktaš je u 68. minuti smanjio Dinamovu prednost nakon odlične akcije. Tudor je sjajno pronašao Caktaša koji je prevario Livakovića i zatresao mrežu plavih.

Caktaš je tako s 19 golova tako postao najbolji strijelac prvenstva.

U ostalim utakmicama Gorica je u gostima pobijedila Lokomotivu s 3:2, a Osijek je u Gradskom vrtu nadigrao Inter s 3:1. 

Komentara 23

PA
pappmisi
18:16 26.05.2019.

Hocemo Pobjedu !! Najmanje 3 razlike da znaju di im je Mjesto !!!!! Samo Dinamo !

HR
Hrabraja
21:05 26.05.2019.

Hajduk, sretan kaj je cetvrti. A to samo na plakanje i pritisak na suce. Realno im je šesto mjesto

PA
pappmisi
21:08 26.05.2019.

Cestitke Hajduku 4 mjesto je ljep uspeh prestici Goricu je veliki poduhvat!! Odkad je Udruga za Hajduk preuzela klub svake godine sve bolji rezultati , Cestitke !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije