Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barem jednom

Na Ballackovu oproštaju Jose će biti trener Messiju

Lionel Messi
Reuters/Pixsell
26.02.2013.
u 19:14

Osim Argentinca, igrat će i Didier Drogba, Frank Lampard, Mesut Ozil, Ashley Cole, Rene Adler i Bastian Schweinsteiger

Realov trener Jose Mourinho vodit će momčad koju će predvoditi Lionel Messi u prijateljskoj utakmicu koju na svom oproštaju organizira bivši njemački reprezentativac Michael Ballack. Bit će to susret Ballackovih suigrača iz Kaiserslauterna, Bayera iz Leverkusena, Bayerna i Chelseaja, a Mourinho će voditi "protivničku" momčad, odnosno, neće voditi Ballacka.

Osim Barcine zvijezde, još će igrati Drogba, Lampard, Özil, Cole, Adler, Schweinsteiger...

Ballack je u listopadu prošle godine završio karijeru i otišao u zasluženu nogometnu mirovinu. U minhenskom Bayernu i Chelseaju proveo je po četiri godine. U 11 godina, koliko je nastupao kao reprezentativac Njemačke, odigrao je 98 utakmica i postigao 42 gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije