Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB NA MOĆNI KIEL

Musa: Uz malo sreće i vjere sve je moguće

Zagreb: PPD Zagreb i Vardar 1961 u četvrtfinalu SEHA Gazprom lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
12.10.2021.
u 16:00

PPD Zagreb u srijedu, s početkom u 18.45 sati, gostuje kod uglednog njemačkog Kiela, a podsjetimo kako je do sada hrvatska momčad izgubila od Aalborga (24-34) i Pick Szegeda (21-30), dok je remizirala protiv Elveruma (27-27).

Želja prije utakmice kod Kiela je da mi sami budemo zadovoljni kako smo izgledali na parketu, rekao je trener PPD Zagreb Ivica Obrvan uoči ogleda 4. kola skupine A rukometne Lige prvaka.

PPD Zagreb u srijedu, s početkom u 18.45 sati, gostuje kod uglednog njemačkog Kiela, a podsjetimo kako je do sada hrvatska momčad izgubila od Aalborga (24-34) i Pick Szegeda (21-30), dok je remizirala protiv Elveruma (27-27).

„O snazi Kiela ne trebamo ni govoriti. No, mi želimo odigrati dobro i pokušati produžiti, što je više moguće, to kvalitetno izdanje kakvo smo imali u dvobojima protiv Aalborga i Szegeda u prvim poluvremenima. Želimo biti konkurentni i fokusirani. U ni jednu utakmicu ne ideš kako bi izgubio pa je tako slučaj i sada bez obzira što igramo kod Kiela, pred njihovih 10.000 gledatelja. Pokušat ćemo iznenaditi, zašto ne i svakako želimo biti zadovoljni samim sobom na tome kako smo izgledali na parketu“, poručio je trener Obrvan.

Uz riječi kako je po njegovom mišljenju „Kiel najjača momčad u skupini“, prije gostovanja u Njemačkoj Željko Musa je poručio.

„Mislim da smo u zadnjem dvoboju protiv Elveruma pokazali da u oba smjera možemo igrati na višoj razini nego li je to bio slučaj u prva dva susreta kada smo gubili. Naša najveća mana su tehničke pogreške u napadu, a protiv Norvežana je to izgledalo pristojno i bolje. Na tome moramo i dalje poraditi jer je činjenica da primamo previše lakih pogodaka nakon izgubljenih lopti u napadu“, spomenuo je Musa.

Premda će preko puta stajati iznimno kvalitetna momčad Musa ne skriva da on i njegovi suigrači ulaze u utakmicu kako bi pokušali pobijediti.

„Idemo s ciljem uzeti bod ili bodove. Bez obzira na njihov status favorita ovo je sport i mislim da je glupo baviti se sportom ako ne vjeruješ da iz svakog susreta možeš izaći kao pobjednik. To što su oni prepuni vrhunskih igrača nama ne smije biti uteg, već zadovoljstvo i motiv da se na pravoj pozornici pokažemo u najboljem svjetlu. Treba nam samo malo vjere u sebe i malo sreće te je tada sve moguće“, zaključio je Musa.

>> Pogledajte komentar Karla Ledinskog na remi Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije