Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras protiv finske

Mulaomerović napravio promjenu u momčadi uoči ključne utakmice

Zagreb: Konferencija za medije hrvatske košarkaške reprezentacije
Igor Kralj/PIXSELL
03.07.2022.
u 12:00

Hrvatskoj za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje znači i kraj kvalifikacija treba pobjeda protiv Finske te poraz Švedske na domaćem terenu protiv Slovenije.

Hrvatska košarkaška reprezentacija od 20 sati protiv Finske u Rijeci igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo.

Nakon pet odigranih kola u skupini C prvoga kruga, Hrvatska je posljednja s omjerom pobjeda i poraza 1-4, dok je Finska na vrhu skupine s 4-1.

Hrvatskoj za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje znači i kraj kvalifikacija treba pobjeda protiv Finske te poraz Švedske na domaćem terenu protiv Slovenije.

U odnosu na utakmicu protiv Slovenije, izbornik Damir Mulaomerović napravio je jednu promjenu u momčadi. Među 12 igrača koji konkuriraju za utakmicu upao je Dario Drežnjak, a ispao Tomislav Zubčić.

Ostalih 11 igrača je isto kao i protiv Slovenije: Toni Perković, Goran Filipović, Roko Prkačin, Mario Hezonja, Lovro Gnjidić, Dragan Bender, Mateo Drežnjak, Roko Rogić, Ivica Zubac, Ante Toni Žižić i kapetan Bojan Bogdanović.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:30 03.07.2022.

A ja pomislio kako je smijenio samoga sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije