Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Mrazek briljantnim obranama zaustavio Kingse

Carolina Hurricanes
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.10.2019.
u 14:28

Tampa Bay Lightning nastavila je dominirati protiv Montreal Canadiensa ostvarivši devetu pobjedu u njihovih 12 posljednjih međusobnih susreta svladavši ih na njihovom terenu s 3-1

Hokejaši Carolina Hurricanesa učvrstili su se na vrhu skupine Metropolitan NHL lige šestom pobjedom u sedmom ovosezonskom nastupu, oni su kao gosti svladali Los Angeles Kingse s 2-0.

Briljirao je vratar Petr Mrazek koji je obranio svih 31 udaraca domaćih, dok je ključni prvi pogodak djelo Martina Nečasa (24:16) početkom druge trećine. Konačni rezultat postavio je Sebastian Aho (59:53) golom u praznu mrežu sedam sekundi prije isteka vremena.

Carolina sada ima 12 bodova, četiri više od prvih pratitelja u skupini Pittsburgh Penguinsa i Washington Capitalsa.

Tampa Bay Lightning nastavila je dominirati protiv Montreal Canadiensa ostvarivši devetu pobjedu u njihovih 12 posljednjih međusobnih susreta svladavši ih na njihovom terenu s 3-1.

Montreal je poveo golom Jeffa Petryja (15:46) golom s igračem više, ali je Braydon Coburn (19:53) na samom isteku prvog dijela poravnao na 1-1 da bi Steven Stamkos (21:04) s igračem više i Tyler Johnson (22:01) s dva gola na samom početku drugog dijela kompletirali preokret.

Tampa je ovom pobjedom preskočila Montreal na ljestvici, nakon po šest odigranih susreta Tampa ima sedam, a Montreal šest bodova.

Slavljenik u redovima Calgary Flamesa Michael Frolik, koji je u utorak igrao svoju 800. utakmicu u NHL ligi, jubilej je obilježio važnim prvim pogotkom na utakmici u 3-1 domaćoj pobjedi protiv Philadelphia Flyersa.

Frolik je zabio nakon samo 1:35 minuta igre, a tih 1-0 stajalo je sve do pred kraj druge trećine kada je Andrew Mangiapane (34:15) povisio na 2-0. Matt Niskanen (44:58) vratio je nadu Flyersima, no Elias Lindholm (59:49) je pogotkom u praznu mrežu 11 sekundi prije kraja potvrdio pobjedu Flamesa.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije