Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapeo za uže

Mourinha svi ismijavaju: Pogledajte kako je pao slavni trener!

Jose Mourinho
Foto: Screenshot
10.09.2018.
u 10:29

Video je, naravno, postao hit na društvenim mrežama.

Utakmicu Lige nacija između Engleske i Španjolske, koja je igrana u subotu, privukla je pozornost brojnih sportskih djelatnika.

Među njima bio je i trener Manchester Uniteda Jose Mourinho koji je došao na Wembley i uživo svjedočio nogometnom spektaklu. No, nije se baš najbolje proveo jer je u jednom trenutku pao i postao predmet ismijavanja.

>>Pogledajte Mourinhov pad

Portugalac je želio skratiti put, no zapeo je za uže pa se ispružio koliko je dug i širok. Srećom, ništa ozbiljno nije mu se dogodilo, a na kraju se sam sebi smijao.

Video je, naravno, postao hit na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 12

IL
ilijan1a
11:10 10.09.2018.

Idioti se ismijavaju, to se može svakom dogoditi

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:57 10.09.2018.

"Mourinha svi ismijavaju" - a tko su to svi i je li pad bilo koga razlog za ismijavanje? Kakvo je to uredništvo koje tolerira ovakve naslove i kvalifikacije?

ST
Starotopoljanin
11:34 10.09.2018.

sramotno ismijavanje,covijek zapeo za uze i ,sta je radio nego samo pao,i sta tu ima za smijanje,koji idiota sta se na sve smiju a najvise ovaj novinarcic,sto je napisao clanak. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije