Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusko prvenstvo

Moro strijelac u porazu Dinama

Nikola Moro
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/2
28.11.2020.
u 20:16

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Zenita koji je na gostovanju kod Arsenala u Tuli odigrao 0:0

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Moro bio je strijelac počasnog pogotka za moskovski Dinamo koji je u susretu 16. kola ruskog prvenstva izgubio na gostovanju kod Rostova sa 1:4 (0:1).

Moro je iskoristio kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi kojim je ublažio poraz svoje momčadi.  Drugi je to pogodak More, koji je odigrao čitav susret za Dinamo.

Dinamo je sada peti na ljestvici sa 27 bodova, dva manje od trećeg Rostova.

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Zenita koji je na gostovanju kod Arsenala u Tuli odigrao 0:0.

Zenit je tako propustio zasjesti na čelo ljestvice, sada je drugi sa 32 boda, koliko ima i vodeći CSKA iz Moskve koji će svoj susret 16. kola odigrati u nedjelju kod Rubina u Kazanu.

Zoran Nižić odigrao je čitav susret za Ahmat iz Groznog koji je na svom terenu odigrao 0:0 s Lokomotivom iz Moskve. Vedran Ćorluka zbog crvenog kartona u prošlom kolu nije nastupio za Lokomotiv.

Ahmat i Lokomotiv sa po 25 bodova drže šesto i sedmo mjesto na ljestvici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije