Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u prijenosu

Modriću čestitala i Grabar-Kitarović: Hrvatska se ponosi

Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.12.2018.
u 00:01

Predsjednica države Modrića je pohvalila zato što je svojim ponašanjem mnogima od nas postao uzor

Organizatori dodjele Zlatne lopte iznenadili su Luku Modrića tek što je proglašen najboljim igračem svijeta. S video zida mu se obratila predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

1/21

- Vaša postignuća i uspjesi rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših obitelji. Vjerujem da ćete nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi Vama! - rekla je između ostalog predsjednica, koja je zahvalila Modriću i njegovim suigračima iz reprezentacije na povijesnom uspjehu ostvarenom u Rusiji:

- Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na osobnoj i sportskoj razini postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama - poručila je Grabar-Kitarović.

>>> Pogledajte u međuvremenu i video o Lukinoj godini iz snova, kao i što je govorio za Večernji.hr prije deset godina

 

 

Komentara 30

Avatar AligatorXO
AligatorXO
00:15 04.12.2018.

Uistinu su dečki pokazali sve vrline požrtvovnost, skromnost, ljubav prema obitelji, domovini i Bogu za kojima vapi čovječanstvo, to je prepoznato u svijetu i zato ste velikani.

HR
Hrvatska
01:23 04.12.2018.

Bravo predsjednice najljepsa!🇭🇷🇭🇷

PR
prajdali100
01:28 04.12.2018.

Neka pati kome smeta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije