Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽENIO SE RAMOS

Modrićeva supruga na vjenčanje godine iz Zagreba dovela dvije Hrvatice. Evo zbog čega

Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio
Foto: Profimedia
1/8
17.06.2019.
u 14:43

Sergio Ramos na vjenčanje je pozvao niz svojih nekadašnjih i sadašnjih suigrača iz madridskog Reala. Među njima, naravno, i Luku Modrića sa suprugom Vanjom te Matea Kovačića i njegovu suprugu Izabel.

Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos i njegova odabranica Pilar Rubio vjenčali su se u subotu u Sevilli. Ovaj su događaj španjolski mediji proglasili vjenčanjem godine, a sudjelovalo je više od 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza. 

Uzvanike je zabavljao AC/DC, jedan od najvećih rock and roll bandova, a Ramos je za  njihov nastup izdvojio gotovo milijun eura.

Nogometaš je na vjenčanje pozvao niz svojih nekadašnjih i sadašnjih suigrača iz madridskog Reala. Među njima, naravno, i Luku Modrića sa suprugom Vanjom te Matea Kovačića i suprugu Izabel. Kako se dečki provode, budno je pratio i njihov strateg Zinedine Zidane, uz bolju polovicu Veronique. Na svadbi je bilo i nekoliko igrača Barcelone, a kao najatraktivniji par ističu se Gerard Pique i Shakira. Bili su tu još brojni slavni, među kojima i gotovo nezaobilazni Beckhamovi.

Mladenci su gostima platili smještaj u hotelima Colon i Alfonso XIII. te su im osigurali i frizere i vizažiste. No zanimljivo je i da je Modrićeva supruga Vanja u Madrid povela svoj tim. Riječ je o frizerki Antoniji Mužar koja ima luksuzni salon za njegu kose i koja se pobrinula da Vanja zablista na vjenčanju. U Sevillu je zbog vjenčanja doputovala i vizažistica Pamela Elekeš koja se također pobrinula o Vanji i Izabel.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar VinkoL
VinkoL
15:45 17.06.2019.

Trebala je dopelati i bar dvije sobarice, čuvara pesa... Prepotenciji nikad kraja kod stvorova koji iz opanka uskoće u štikle.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:15 17.06.2019.

Svako vjenčanje di nema cajki jednostavno mora biti - super !

Avatar ZLO
ZLO
17:03 17.06.2019.

Ajmo nacijo.. svrsavajte na ovaj polusvit i njihove hirove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije