Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevi na vrhu primere
Povratak na članak

Modrić i Kovačić preuzeli konce Realove igre: 'Mateo je bio sjajan!'

Moram se zahvaliti treneru Benitezu jer mi je usadio samopouzdanje. Jako sam sretan, kaže Kovačić

Komentari 10

DU
Deleted user
09:37 24.09.2015.

Realno govoreći Kovačić je sinoć dosta kasnio s reakcijama i malo vrludao + dva odlična bljeska u kojima je skoro zabio, ali to je sasvim normalno s obzirom da je u Realu friški. Modrić je radio dobro kao i obično, nerjetko ga je bilo i na Kovačićevoj strani. Kovačić i inače djeluje umorno kad igra, kao da teško diše dok stane, ali to tako kod njega samo izgleda. Uglavnom, kad uhvati potpuni ritam s ostatkom ekipe vjerujem da će biti svemirac. Ovo je još prerano i hrabro od trenera što ga forsira odmah od početka sezone. Sve u svemu bilo je gušt pogledati Real i Barcu sinoć, šteta jedino što su se preklapali oko sat vremena, pa je bilo žongliranja s daljincem :-)

VL
US
U sridu
19:49 24.09.2015.

Zasto tako ne igraju za repku? seratori.

VL
IN
inbox
22:15 24.09.2015.

da se bar svi tako trgaju za reprezentaciju

VL
HR
hrvatin
23:12 24.09.2015.

Nece dugo biti na vrhu iako ih sudci pomazu svugdje.Barcelona ce opet sve pregaziti i sve osvojiti.Imati ce real puno takvih kikseva,kao i lani.Barcelona je bez konkurencije najbolji klub na svijetu.

VL
HR
hrvatin
23:14 24.09.2015.

Nosonja uklizava kad igra za real i eure a kada igra za svoju zemlju onda seta i trckara po terenu.Trebalo bi ih sve poslati u radni logor kao u Sj Koreji.

VL
Avatar links
links
09:10 24.09.2015.

gledo sam tekmu, kada bi Lukica sa takvim žarom sprintao, uklizavao za repku već bi bili u Francuskoj, Kovačić korektan, suzdžan, bez inicijative, a sada da je bio sjajan...... Najjače su mi izjave da je umoran.... kako ih nije sramotaa takvo šta izjavljivati,,igraju 2 utakmice tjedno a Kovačić i daleko manje i stalno su umorni, pa odi u zemljoradnike, vidi koliko ima neobradjene zemlje, tamo valjda nećeš biti umoran

VL
MU
muh
11:34 24.09.2015.

Lukica je stalno najbolji kad drugi igraju za njega a u repki nema drugih pa je Lukica loš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.