Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevi na vrhu primere

Modrić i Kovačić preuzeli konce Realove igre: 'Mateo je bio sjajan!'

Luka Modrić, Mateo Kovačić
Foto: Instagram
24.09.2015.
u 08:55

Moram se zahvaliti treneru Benitezu jer mi je usadio samopouzdanje. Jako sam sretan, kaže Kovačić

Real Madrid iskoristio je težak poraz Barcelone u Vigu te se pobjedom nad Athleticom (2:1) popeo na čelo ljestvice u španjolskom prvenstvu. Od početka utakmice u Bilbau u momčadi kraljevskog kluba bili su i hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

– Moram se zahvaliti treneru Benitezu jer mi je usadio samopouzdanje. Jako sam sretan. Benzema je nevjerojatan. Svojim golovima puno pomaže momčadi kao i Cristiano Ronaldo – kazao je Kovačić koji je igrao do 89. minute.

Modrić je odigrao cijeli susret i nije propustio pohvaliti sunarodnjaka.

– Kovačić je bio sjajan, bio je jako sretan, ali i umoran. A dvostruki strijelac Benzema jedan je od tri najbolja napadača na svijetu, sretni smo što ga imamo u momčadi. Poraz Barcelone? Ne trebaju nas zabrinjavati druge momčadi, ali malo nas je iznenadio taj kiks Katalonaca – rekao je Modrić.

Statistiku i učinak Modrića i Kovačića pogledajte na portalu Goal.com.

>>Benzema odveo Real na vrh, Modrić sjajan, Kovačić promašio dvije velike prilike

>>Kako su igrali Hrvati: Modrić precizniji od Kovačića, ali Mateo je imao više dodavanja. Kalinić zabio iz jedinog udarca

Komentara 10

DU
Deleted user
09:37 24.09.2015.

Realno govoreći Kovačić je sinoć dosta kasnio s reakcijama i malo vrludao + dva odlična bljeska u kojima je skoro zabio, ali to je sasvim normalno s obzirom da je u Realu friški. Modrić je radio dobro kao i obično, nerjetko ga je bilo i na Kovačićevoj strani. Kovačić i inače djeluje umorno kad igra, kao da teško diše dok stane, ali to tako kod njega samo izgleda. Uglavnom, kad uhvati potpuni ritam s ostatkom ekipe vjerujem da će biti svemirac. Ovo je još prerano i hrabro od trenera što ga forsira odmah od početka sezone. Sve u svemu bilo je gušt pogledati Real i Barcu sinoć, šteta jedino što su se preklapali oko sat vremena, pa je bilo žongliranja s daljincem :-)

US
U sridu
19:49 24.09.2015.

Zasto tako ne igraju za repku? seratori.

IN
inbox
22:15 24.09.2015.

da se bar svi tako trgaju za reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije