Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovren kiksao

Ronaldo odveo Real do pobjede, Kovačić u suzama napustio igru

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.09.2017.
u 22:40

Kovačić je već u 19. minuti osjetio bol te je sjeo na igralište. Marca piše kako mu je stradao aduktor desne noge.

Večeras je nastavljeno natjecanje u prvom kolu Lige prvaka i to u skupinama E, F, G i H. Nastupilo je dosta hrvatskih predstavnika, a u početnom sastavu Reala protiv APOEL-a bila su dva naša reprezentativca - Luka Modrić i Mateo Kovačić. 

Real je proveo protiv ciparske momčadi već u 12. minuti. Cristiano Ronaldo je ponovno u sastavu, a zabio je na asistenciju Balea. 

Nažalost Kovačić je već u 19. minuti kod jednog dodavanja osjetio bol te je sjeo na igralište. Ubrzo ga je zamijenio Toni Kroos, a hrvatski veznjak sa suzama u očima napustio je igru.

Marca piše kako mu je stradao aduktor desne noge.

Ronaldo je u 51. minuti povisio na 2:0 s bijele točke. Sudac Barstien je čini se prestrogo dosudio najstrožu kaznu jer je lopta Laga pogodila u rame, a ne u ruku.

Golijadu je zapečatio Sergio Ramos. Sjajni branič odlično se snašao u 61. minuti te pogodio škaricama za 3:0.

Modrić je odigrao cijeli susret.

Dejan Lovren je sa svojim Liverpoolom ugostio Sevillu, no nije dobro počelo za redse. Escudero je u petoj minuti uputio prizemnu loptu pred gol domaćina, a ona je prošla ispod noge Lovrenu pa Ben Yedder nije imao težak zadatak te je zabio za vodstvo.

 

Ipak, Liverpool je ubrzo izjednačio. Firmino je golom u 21. minuti vratio stvari na početak. Za preokret se pobrinuo Salah koji je u 37. minuti uz prekršaj suparniku oduzeo loptu, opalio sa 18 metara i uz mnogo sreće pogodio jer je lopta na putu do gola pogodila Sevillinog igrača i promijenila smjer.  

Mogao je Liverpool u 42. minuti zabiti i treći pogodak, ali Firmino nije iskoristio jedanaesterac. 

Španjolci su iz drugog udarca prema vratima zabili drugi pogodak. Correa je pogodio u 72. minuti za 2:2, a kako se kasnije ispostavilo bio je to i konačan rezultat.

Hrvatski stoper Lovren u igri je bio svih 90 minuta.

Mario Pašalić je sa Spartakom gostovao kod Maribora i izborio remi (1:1) igrajući cijeli susret.

Darijo Srna je također svih 90 minuta sudjelovao u pobjedi Šahtara protiv Napolija (2:1) za kojeg nije nastupio Marko Rog.

Matej Mitrović bio je naklupi Beškitaš koji je slavio kod Porta (3:1) dok Danijel Subašić nije konkurirao za sastav Monaca u Leipzigu (1:1).

Liga prvaka, 1. kolo

SKUPINA E

Liverpool - Sevilla (2:1) 2:2

Maribor - Spartak Moskva (0:0) 1:1

SKUPINA F

Feyenoord - Manchester City (0:3) 0:4

Šahtar - Napoli (1:0) 2:1

SKUPINA G

Porto - Bešiktaš (1:2) 1:3

RB Leipzig - Monaco (1:1) 1:1

SKUPINA H

Real Madrid - APOEL (1:0) 3:0

Tottenham - Borussia Dortmund (2:1) 3:1

Komentara 6

IL
ilijan
22:10 13.09.2017.

Kova sve naj bolje ti želim!

ST
stipe123
22:24 13.09.2017.

Katastrofa, suze, Koviljka... sprdnja od teksta. Svi plaču.😂

DA
dancuo
23:47 13.09.2017.

Taj Kova kao da je od stakla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije