Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Keka rastužio transfer

Močinić napušta Rijeku i odlazi u Rapid: 'Svima nam je to teško palo'

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
16.07.2016.
u 23:47

- On je dijete Rijeke, teško je to palo svima nama, ali nadam se da će ga suigrači nadoknaditi., osvrnuo se trener Rijeke na transfer.

Nogometaši Rijeke uvjerljivom su pobjedom protiv Splita (3:0) otvorili novu sezonu HNL-a. Briljirao je Bezjak s dva gola, a jedan je zabio Tomasov. Matjaž Kek na kraju je bio zadovoljan prikazanim.

- Pojedinci su pokazali veliku kvalitetu. Bezjak na pripremama nije mogao pogoditi autobus, sad mu se otvorilo. Nije što je Slovenac, ali presretan sam što mu se otvorilo i što je zabio. Ovo nam je vrlo važno za samopouzdanje, kako za iduće kolo protiv Istre, tako i za utakmicu Europske lige protiv Turaka, kazao je Kek na konferenciji za novinare, a onda rekao da ga je rastužio odlazak Ivana Močinića. Naime, on odlazi u Rapid, a hrvatski doprvak trebao bi dobiti oko 1,5 milijuna eura.

- On je dijete Rijeke, teško je to palo svima nama, ali nadam se da će ga suigrači nadoknaditi, osvrnuo se trener Rijeke na transfer.

Komentara 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:26 17.07.2016.

Gazda Volpi zavrnuo pipu i rasprodaje ono malo što vrijedi no treba se nadat da će barel nafte opet ići gore !

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
03:48 17.07.2016.

klupa dinama ide u jače klubove od rapida ali to je realnost ništa drugo

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
03:46 17.07.2016.

maminjo mu davao te novce pred koju godinu s tim da bi sad odlazio za 3x veće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije