Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG KORONE

Mladost dobila utakmicu bez bitke, a uz to i slobodan dan

Mladost i KPK susreli se u 1. kolu Prvenstva Hrvatske
Marin Tironi/PIXSELL
12.11.2020.
u 15:09

Istim će rezultatom biti registrirana utakmica u kojoj su se u petak Grcima trebali suprotstaviti "žapci" koji će se tako moći bolje pripremiti za subotnji sraz s Mađarima

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti neplanirano će u petak imati slobodan dan na kvalifikacijskom turniru za Ligu prvaka koji se odigrava u talijanskoj Siracusi, jer grčka momčad Ydraikos nije doputovala na Siciliju.

Tako je već u četvrtak mađarski Szolnoki dobio tri boda bez borbe, a utakmica je registrirana rezultatom 10-0.

Istim će rezultatom biti registrirana utakmica u kojoj su se u petak Grcima trebali suprotstaviti "žapci" koji će se tako moći bolje pripremiti za subotnji sraz s Mađarima, koji bi trebao odlučivati o prvom mjestu u skupini, a ono donosi dvoboj za plasman u Ligu prvaka.

Grčka momčad je kao razlog za nedolazak navela nemogućnost putovanja do Siracuse, jer su obustavljeni svi letovi na relaciji između Grčke i Sicilije.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije