Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Mladost bez problema do polufinala

Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
27.06.2020.
u 13:11

Žapci su slavili i u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja državnog prvenstva na bazenu Šalata, te se s 2-0 u pobjedama. zasluženo i uvjerljivo plasirali u polufinale.

U drugom četvrtfinalnom susretu doigravanja prvenstva Hrvatske Mladost je u subotu na bazenu Šalata sa 15:4 (3:1, 4:1, 4:1, 4:1) pobijedila POŠK i plasirala se u polufinale. 

Žapci su slavili i u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja državnog prvenstva na bazenu Šalata, te se s 2-0 u pobjedama. zasluženo i uvjerljivo plasirali u polufinale.

Prva će se utakmica polufinala odigrati 1. srpnja, po svemu sudeći protiv splitskog Jadrana odnosno ukupnog pobjednika para Jadran Primorje EB, a Mladost će biti domaćinom prve utakmice.

Najbolji strijelci pobjedničke momčadi s po četiri gola bili su Miloš i Bukić, dok je kod POŠK-a dva gola zabio Penava a po jedan Gadža i Radan.  

MLADOST: Marcelić (5 obrana), Radu, Miloš 4, Biljaka 2, Bušić 1 (1), L. Bajić, Bukić 4, Lazić 1, Bowen 1, Anzulović, Brčić 1, Harkov 1, Miškić (4 obrane), Samardžić. TRENER: Zoran Bajić

POŠK: Jurić, Radan 1, Erak, Bezer, A. Divković, Vujčić, Prižmić, Gadža 1, Penava 2, M. Divković, Žurić, Buzov, Sunara (4 obrane), Milas. TRENER: Mirsad Zajmović.

PETERCI: Mladost 1-1, POŠK -.

OSOBNE POGREŠKE: Mladost 1, POŠK 8.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 4-7 (57%), POŠK 0-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije