Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROSTILI SE

Poznato tko je mladić (20) smrtno stradao u strašnoj nesreći: 'Otišao je naš brat...'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
01.12.2020.
u 14:02

"S tugom u našim srcima javljamo da je jučer u prometnoj nesreći pokraj Šibenika preminuo naš prijatelj i brat Marko Elez. Ovim putem izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji i svim prijateljima.  Počivao u miru Božjem. Vidimo se na nebeskoj tribini!" stoji u objavi Torcide.

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 6.10 sati dogodila na državnoj cesti D8 kod Šibenika smrtno je stradao 20-godišnjak, dok su 20-godišnjak i 24-godišnjak zadobili teške, za život opasne ozljede.

"Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku je utvrđeno da je za sada neutvrđena osoba od trojice navedenih upravljala osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Šibenika u smjeru Vodica nije se za kretanje koristila sredinom obilježenog prometnog traka već vozilom prelazi na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera, nakon čega vozilo silazi s kolnika i kreće se po zemljano-travnatoj površini  te svojim prednjim dijelom udara u uzdignutu kameno-zemljanu hrpu. Nakon toga vozilo se od iste odbija i višestruko prevrće uslijed čega iz njega ispadaju sve tri osobe, a vozilo se zaustavlja na kotačima van kolnika", objavila je šibenska policija.

A smrtno stradali 20-godišnjak član je Torcide koja je tu informaciju objavila na Facebook profilu.

"S tugom u našim srcima javljamo da je jučer u prometnoj nesreći pokraj Šibenika preminuo naš prijatelj i brat Marko Elez.  Ovim putem izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji i svim prijateljima. Počivao u miru Božjem. Vidimo se na nebeskoj tribini!" stoji u objavi Torcide.

S tugom u našim srcima javljamo da je jučer u prometnoj nesreći pokraj Šibenika preminuo naš prijatelj i brat Marko...

Objavljuje Torcida SplitUtorak, 1. prosinca 2020.
Ključne riječi

Komentara 5

ZA
Zagy154
16:32 01.12.2020.

Jel to neka funkcija član torcide,radno mjesto ili??

Avatar Keep_calm
Keep_calm
16:11 01.12.2020.

Još jedan kojem je život dojadio do dvadesete.

KV
ka-vuk
17:19 01.12.2020.

Još jedno divljanje po cesti završilo tragično. Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije