Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLADAN MINUTA

Mislav Oršić potpuno iskren: 'Bilo mi je žao i bio sam ljutit što ne igram'

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
30.06.2021.
u 11:00

- Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru... Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti.

Mislav Oršić potvrdio se kroz prošlu sezonu u Dinamu, kao i u dresu reprezentacije kroz tih nekoliko desetaka minuta igranja za nju na najvišoj razini. Da je mogao više, mogao je, no lako je biti general poslije bitke.

Ušao je protiv Španjolske u 67. minuti, zabio gol, asistirao, servirao Andreju Kramariću priliku koja bi možda riješila utakmicu u našu korist. Ako ništa, potvrdio je mentalnu snagu. Jer, malo tko bi u dobi od 28 godina, nakon toliko odbijenica u hrvatskom nogometu, bio razina koja je Mislav. Ne treba smetnuti s uma da je pravu priliku "kod nas" dobio tek dolaskom u Dinamo 2018. Što se ne bi dogodilo da ga nije želio u plavom dresu upravo Nenad Bjelica.

Mladić rođen u Zagrebu tako je tek s nepunih 26 krenuo u istinski nogometni put i to na maestralan način. Naravno, možemo se samo pitati što bi bilo da mu silni stručnjaci nisu od najranijih dana okretali leđa.

- Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru... Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti. Zaista sam bio jako željan, gladan igre. U prve tri utakmice nisam bio u nikakvim planovima. Izbornik Dalić mi je kazao da bih mogao ući u igru protiv Španjolske, da ćemo vidjeti... Kad mi je to rekao, maksimalno sam se koncentrirao, samo sam o tome mislio, pripremao se - kazao je Oršić za Sportske novosti pa nastavio:

- Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljutit! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini... Samo toliko bih rekao o tome...

Drago mu je što ima podršku navijača, ljudi koji vide koliko vrijedi i koliko se trudi.

- Zapravo sam bio malo iznenađen s tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu.

Komentara 11

PR
progres
11:36 30.06.2021.

A sto reći Mislave osim da je cijela nacija sve to vidjela i bila uz tebe. Tvoje vrijeme je došlo bez obzira tko bude izbornik.

DU
Deleted user
12:08 30.06.2021.

Daliću, znaš kada će Rebić utrpat hattrick Tottenhamu? Nikad, neće u 10 života. Nebi da igra nekih 100 puta. Oršiću, navijači su uz tebe!! Svi vide da je Dalić skroz pogriješio s odabirom i taktikom. Dalić i svi pričaju daa imamo najbolji vezni red a onda postavi bunker igru, gdje Španjolcima prepusti igru koji su tražili rupe u našoj obrani! Dalić je jako pao u ovoj koroni! Nažalost!! Dalića, da trenira U21 ili U19 i smanjiti mu plaću. Tu su Bišćan, ili Bjelica ili netko treći tko preferira brzu, napadaču igru! Ovo u ponedejljak je bilo kao da igramo na seoskorm turniru!

DU
Deleted user
14:14 30.06.2021.

Orsic treba u buducnosti igrati u prvih. Mi takvog drugog slicnog igraca nemamo. Orsic je brz I ima killerinstikt da da gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije