Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Misija Atalanta: Kreću u prodaju ulaznice za gostovanje u Milanu

Dinamo - Atalanta
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
15.11.2019.
u 10:21

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznosi 300 kuna

Nogometaši Dinama neće biti usamljeni u Italiji. Baš naprotiv, imat će uz sebe bučnu podršku jer će u Milano uz njih stići najmanje tri tisuće navijača koji će im nastojati pomoći da izbore barem bod u susretu protiv Atalante.

Naime, kada bi Dinamo u tome uspio, osigurao bi nastavak natjecanja u Europskoj ligi, a vjerojatno i izbio na drugu poziciju u grupi C uoči posljednjeg kola.

Evo kako do ulaznica i koliko stoje, prenosimo u nastavku objavu maksimirskog kluba: 

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznosi 300 kuna. Klub će u prodaju pustiti 3000 ulaznica za treću razinu stadiona San Siro u Milanu (plava tribina, južna tribina).

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona San Siro moguće je kupiti na Ticket pointu u Zagrebu i online putem na www.ulaznice.hr.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20., a to pravo navijači mogu iskoristiti u ponedjeljak, 18.11. u 12 sati.

Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Ovo pravo nije moguće ostvariti u online kupovini zbog tehničkih ograničenja.

Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u utorak, 19.11. u 11 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:26 15.11.2019.

Svi se trgaju da vide plave, umjesto " kante " sad " kantamo "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije