Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči dvoboja s Cibalijom

Miše: Vinkovčani su nam veliki dužnici

Ante Miše
Leonard Ninčević
29.04.2011.
u 12:28

Ne krije Hajdukov trener Ante Miše da živi pod pritiskom, da mu svaka utakmica ima imperativ pobjede. Tako je i uoči dvoboja protiv Cibalije.

Momčad Stanka Mršića kod Miše ne budi baš lijepe uspomene, još mu je u sjećanju onaj pogodak Tomislava Pavličića otprije dvije sezone, koji je bijele stajao naslova prvaka. Pavličića više nema, nosi dres Maribora, a Miše se na spomen njegova imena kiselo nasmiješio.

– Važnije je da ne igra Bartolović. Cibalia je odlična momčad, već sezonama je najugodnije iznenađenje lige, Stanko Mršić već godinama, bez obzira na to što mu igrači odlaze, pronalazi nove, stvarno radi odličan posao – kaže Miše.

No, respekt prema Cibaliji nema veze s Mišinim očekivanjima.

– Mi želimo pobjeđivati, favoriti smo i tako ćemo se postaviti. A Cibalia nam je dužnik. Od svojih igrača očekujem da u utakmicu bolje uđemo nego što je to bilo u Koprivnici. Važno je što prije zabiti gol, to je najbolji recept – rekao je Miše.

Nije želio otkriti prvih jedanaest za njegov povratak na Poljud.

– Stanje je uobičajeno, nemam trojicu suspendiranih (J. Buljat, An. Sharbini i Subašić), koji su i ozlijeđeni, te Oremuša. O igračima za zapisnik odlučit ću se u posljednji trenutak. Imam neke dvojbe, igramo kod kuće, trebam više napadački orijentiranih igrača. Ma, momčad koja pobjeđuje ne mijenja se, pa iz toga izvucite zaključak  – kazao je Miše.

S novim predsjednikom Hrvojem Malešom upoznao se Miše. I Maleš je za igračke karijere igrao zadnjeg veznog, pa i libera. Baš kao i Miše.

– Lakše ćemo se razumjeti. Razgovarao sam s predsjednikom, čovjek je s novim idejama, valja mu dati vremena. O igračima nismo razgovarali. Postoje neki razgovori otprije, ne novog predsjednika nego Kalinića i ostalih koji su vodili struku. Ja sam tu još tri tjedna, o konkretnim stvarima mogu razmišljati, ali ništa ne mogu i ne želim odlučiti – rekao je Miše.

Svlačionica nije reagirala na najave nove uprave da će ugovori biti na visini od sto tisuća eura, ali nagrade za uspjehe bit će bogate.

– Igrači imaju svoje ugovore, po pravilniku kluba treba vidjeti može li se to mijenjati. Ne vjerujem da će te najave utjecati na njih, svi su zaštićeni ugovorom – zaključio je Miše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije