Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEŠKA BESEDA
Povratak na članak

'Mi smo Česi koji navijaju za Hrvate, a luftićima na Brač naši idu kad popuste kočnice'

- Naše je srce vatreno. Dakako, ima mjesta i za Čehe, ali kad ne igraju protiv naših...

Komentari 5

Avatar Tombstone
Tombstone
17:02 18.06.2021.

Ovo za kopacke nisam znal. Al bil sam jos davne '84 na maturalcu u Pragu i tada su nas upozorili da ne pitamo djevojke hoce li se slikati s nama nego fotografirati jer na Ceskom slikati znaci skidati se. Dodusee upozorili su nas i na Ruske vojnike koje smo mogli prepoznati po subarama i AK 74 koje su nosili patrolirajuci gradom. Tamo sam i prvi puta osjetio stravu ruskog socijalizma jer bio je jedan disco klub u kojeg Cesi nisu mogli uci osim kao pratnja strancima, kao i cinjenica da smo mogli dobiti doslovno sve za stare izlizane levisice ili iznosene adidaske ili nike tenisice.

VL
ZA
!zagreb!
16:46 18.06.2021.

Kad će doći dan da i drugi starosjedioci, drugih narodnosti navijaju za svoju domovinu.

VL
SV
Sveznadar
16:47 18.06.2021.

E ova mi je dobra, "plažni inžinjeri". Inače, drag, tih narod.

VL
LU
lucio2
17:10 18.06.2021.

Maslinovo ulje se kod nas koristilo samo uz more, gotovo nikad 'gore'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.