Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBUDIO SE

Messi u ovoj godini bolji nego Benzema, Bale i Ronaldo zajedno

Lionel Messi
UESyndication/PIXSELL
12.02.2015.
u 22:45

Leo se sjajnim početkom nove godine uključio u utrku za Zlatnu kopačku, no još uvijek zaostaje za Cristianom Ronaldom.

Lionel Messi je na najbolji način započeo novu godinu. Nakon turbulentnih događanja u klubu i sve jačih glasina o sukobu njega i trenera Luisa Enriquea, Argentinac je svojim igrama 'začepio' usta svima.

Barcelonin je napadač zabio 11 pogodaka u 2015. godini, dok je trojac Real Madrida - Karim Benzema, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale zajedno postigao deset pogodaka.

Leo se sjajnim početkom nove godine uključio u utrku za Zlatnu kopačku, no još uvijek zaostaje za Cristianom Ronaldom. Portugalac možda i nije najbolje krenuo u novoj godini, ali je sjajnim igrama od početka sezone napravio veliki odmak po broju pogodaka u ligi i mogao si je dopustiti malo opuštanja.

Ipak, možda se i previše opustio jer mu je Messi u samo nekoliko tjedana došao na pet pogodaka zaostatka za Portugalcem u Primeri.

>> Messi, Neymar i Suarez – svijet takav napad nikada nije imao

Komentara 4

MI
mismis
12:37 13.02.2015.

Na stranu sad s ovim clankom i dalje me iznenaduje tolka subjektivnost novinara. S jedne strane Messija konstantno dize u nebesa, dok za Cristiana Ronalda samo ceka priliku da ga popljuje. Ne znam u cemu je stvar. Kaj nebi trebali biti malo objektivni. Razumijem da je u politici mozda to malo teze, ali u sportu? i jos se ne radi o nasim nogometasima...

MG
mgodek2
23:59 12.02.2015.

za mene je potpuni promašaj uspoređivanje broja golova Messija sa brojem golova Ronalda. Ronaldu je prvi (skoro i jedini) cilj postići gol, tako da se čak i ne raduje golovima suigrača. Messi sasvim suprotno od toga, koliko samo njegovih asistencija kad je bio rezon da sam završi akciju. Tko to ne vidi slijep je kod zdravih očiju, ili zbog navijačke zaluđenosti to i ne može vidjeti.

MI
Mikulici
10:19 13.02.2015.

Messi je kralj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije