Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PODACI

Messi, Ronaldo i Neymar su najplaćeniji nogometaši još od 2013. godine

Cristianao Ronaldo i Dolores Aveiro
Foto: Press Association/Pixsell
23.03.2020.
u 22:45

"Od 2013. godine, nitko drugi osim Messija, Ronalda i Neymar nije se uspio probiti na prva tri mjesta. Ova trojica su proširila grozni jaz s ostalima", primjećuje France Football.

Argentinac Lionel Messi, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Neymar ostaju tri najbolje plaćena nogometaša na svijetu ove sezone, prema procjeni magazina France Football.

U svojoj posebnoj datoteci "Plaće zvijezda" koja će biti objavljena u utorak, francuski tjednik izračunava prihode zvijezda računajući njihovu bruto plaću i prihod od oglašavanja koji se očekuju tijekom sezone 2019-20, kojima se dodaju i bonusi iz prethodne sezone.

Prema toj metodologiji, argentinski majstor bi trebao dobiti 131 milijun eura, jedan više nego što je napadač Barcelone zaradio prošle sezone.

Napadač Juventusa Ronaldo skočit će za pet milijuna i ove sezone bi trebao zaraditi 118 milijuna eura, dok se očekuje da će napadač PSG-a Brazilac Neymar zaraditi 95 milijuna eura, pet više nego prošle sezone.

"Od 2013. godine, nitko drugi osim Messija, Ronalda i Neymar nije se uspio probiti na prva tri mjesta. Ova trojica su proširila grozni jaz s ostalima", primjećuje France Football.

Među trenerima Diego Simeone (Atlético Madrid) vodi s 40,5 milijuna eura, zatim dolaze Antonio Conte (Inter Milano) sa 30 milijuna eura i Pep Guardiola (Manchester City) sa 27 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije