Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve bi bilo drugačije

Messi danas slavi, a malo je nedostajalo da završi u Realu

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.06.2017.
u 11:10

Jedan od najboljih igrača današnjice napunio je 30 godina.

Zamislite kako je sve moglo biti drugačije. Da se Horacio Gaggioli nije preselio u Barcelonu, Lionel Messi mogao je igrati za Real Madrid!

Barcin najveći strijelac svih vremena na Camp Nou stigao je s 13 godina iz Rosarija, uz pomoć argentinskog menadžera Gaggiolija. Gaggioli je bio uključen u Messijevu selidbu u Španjolsku, gdje je Leo osvojio pet puta Ballon d'Or, osam naslova prvaka, četiri Lige prvaka...

No, Messi – koji danas slavi 30. rođendan - mogao je potpisati za Real da se Gaggioli preselio u španjolsku prijestolnicu, piše Goal.

"Zbog raznih okolnosti, preselio sam se u Barcelonu i doveo Lea ondje na probu. Ali trebao sam živjeti u Madridu", ispričao je Gaggioli za Globoesporte.

"Da se to dogodilo, odveo bih Lea u Real na probu. To je život, takvi detalji rade velike razlike. Messi je, eto, mogao biti Realov igrač jer njegova je obitelj htjela doći u Španjolsku, i to u grad u kojem sam ja, kako bi imali neku podršku uza se."

Dakako, takva priča ostavlja mnogo mašti na volju: bi li Messi danas igrao uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea umjesto uz Neymara i Luisa Suareza, bi li i Realu bio tako odan kao što je Barci...

"Kad sam ga vidio na aerodromu, nisam mislio da taj dječak može biti nogometaš, jer bio je tako malen i mršav. Nisam imao dobar dojam o njemu. Ali kad sam ga vidio na treningu u Barci, odmah sam vidio da može igrati gdje god!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije