Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO RACE

Menten dobro iskoristio vjetar u leđa

02.10.2021.
u 09:00

Menten je etapnom pobjedom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu s tri sekunde ispred Skaarsetha, odnosno šest ispred trećeg Van Dijkea

Belgijski biciklist Milan Menten, član momčadi Bingoal Pauwels Sauces WB, pobjednik je treće etape CRO Racea vožene od Primoštena do Makarske u dužini od 167 kilometara.

Menten je u završnim metrima pretekao Norvežanina Andersa Skaarsetha (Uno-X Pro Cycling Team), treće mjesto zauzeo je Nizozemac Mick van Dijke (Jumbo-Visma), dok je odličan plasman ostvario i hrvatski vozač Josip Rumac (Androni Giocattoli Sidermec) koji je bio četvrti.

Menten je etapnom pobjedom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu s tri sekunde ispred Skaarsetha, odnosno šest ispred trećeg Van Dijkea.

– Moja pobjeda rezultat je kombinacije odličnog rada momčadi i mojih dobrih nogu. Ovo je bila teška etapa s mnogo uspona i spustova, ali u prvom smo dijelu imali povoljan vjetar pa sam to iskoristio da uštedim snagu u pelotonu – rekao je Menten nakon pobjede.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije