Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već 10 dana ima simptome

McEnroe pozitivan na koronavirus

Patrick McEnroe
Foto: Screenshot
31.03.2020.
u 22:57

McEnroe je sam objavio vijest na društvenim mrežama naglasivši pritom da su se simptomi pojavili prije 10 dana i da se osjeća dobro

Patrick McEnroe, američki tenisač i mlađi brat negdašnjeg najboljeg tenisača svijeta Johna McEnroea, pozitivan je na koronavirus.

Patrick (53) je sam objavio vijest na društvenim mrežama naglasivši pritom da su se simptomi pojavili prije 10 dana i da se osjeća dobro. 

Mlađi brat McEnroe bio je odličan igrač parova, ima naslov iz Roland Garrosa 1989., dok je u pojedinačnoj konkurenciji 1981. godine igrao polufinale Australian Opena.

Bio je i izbornik Davis kup reprezentacije SAD-a. 

Ključne riječi

Komentara 1

CO
coky
11:36 01.04.2020.

Bitan je naslov, pa nek se klika. Mogli ste objaviti i da je tetak od McEnroe pozitivan. Ako već i nema novih vijesti, bolje je ništa ne pisati, nego piskarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije