Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tresla se satima

Mayweatherova seksi djevojka u šoku: Poginut će, plastična sponzorušo!

Clarke - Mayweather
Foto: Instagram
1/6
24.07.2017.
u 19:43

Navodno je Abi već neko vrijeme žrtva žestokih napada na ulici gdje joj prolaznici dovikuju “da je plastična sponzoruša”, kao i “da će njezin dečko poginuti u meču protiv McGregora”.

Britanski tabloid Daily Star piše o nemilom incidentu koji se dogodio prije nekoliko dana, a čija je žrtva bila djevojka slavnog boksača Floyda Mayweathera jr-a. – Abi Clarke.

Prema navodima u članku, Clark je napadnuta u svom domu kada joj je u prozor njezinog stana bačena cigla od strane navijača Conora McGregora. Cigla je sadržavala i poruku “J...š Mayweathere” – citat koji je McGregor konstantno ponavljao tijekom promotivne turneje koja je završila prije desetak dana, piše Fight Site.

Clarke - Mayweather
1/9

 

“Bilo je strašno. Abi je potresena onime što se dogodilo. Kada su stigli susjedi, koji su joj došli pružiti pomoć, bila je u stanju napada panike. Sve ovo joj je došlo potpuno iznenadno i zato je u šoku. Tresla se još satima nakon napada. Ovo nije prvi put, ljudi su je napadali i na cesti, a na Instagramu dobiva vrijeđajuće poruke. Clarke i Floyd su u posljednje vrijeme postali vrlo bliski i njihov odnos raste. No, ovo što se dogodilo proteklog tjedna će sigurno utjecati na daljnji odnos. Zna, da ukoliko ga želi nastaviti viđati, morat će razmisliti o svojoj sigurnosti i morat će se na neko vrijeme preseliti iz stana”, otkrila je za Daily Star osoba bliska Mayweatherovoj djevojci.

Navodno je Abi već neko vrijeme žrtva žestokih napada na ulici gdje joj prolaznici dovikuju “da je plastična sponzoruša”, kao i “da će njezin dečko poginuti u meču protiv McGregora”.

Do boksačkog mega dvoboja Mayweather vs. McGregor je ostalo tek nešto više od mjesec dana. Meč je zakazan za 26. kolovoz i T-Mobile Arenu u Las Vegasu. Za sada se nitko iz tima Mayweather, niti tima McGregor nije obratio javnosti na temu ovog incidenta.

Komentara 2

KA
karlodrago
20:31 24.07.2017.

Uz ovaku curu neidu crni dečki.

LS
Lepi.S
22:09 24.07.2017.

Slazem se neidu ali ovaj uzima 250 miliona po borbi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije