Naslovnica Sport Na rubu

Matador razbjesnio ljude potezom nakon borbe s bikom: 'Psihopatska pi**o'

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a rijetki su ostali ravnodušni. Oglasilo se i tamošnje Društvo za zaštitu životinja koje se duže vremena neuspješno bori kako bi se zabranile koride u Španjolskoj
16. svibnja 2019. u 09:11 21 komentara 33829 prikaza
Korida
Foto: Screenshot/Twitter
Pogledajte galeriju 1/3

Španjolski matador Morante de la Puebla dospio je u centar pažnje nakon skandaloznog videozapisa s njegove posljednje borbe s bikom.

Kevin Großkreutz Što je dočekao Šokantna snimka: Desetorica tukla njemačkog reprezentativca!

Pred kraj borbe nakon što je bik već u potpunosti onemoćao i kada je bio na izdisaju od uboda, matador je izvadio maramicu i obrisao mu krvave suze na licu nakon čega ga je ubio.

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a rijetki su ostali ravnodušni. Oglasilo se i tamošnje Društvo za zaštitu životinja koje se duže vremena bezuspješno bori kako bi se zabranile koride u Španjolskoj.

– Samo zao i perverzan um može mučiti životinju dok joj ne krene krv niz noge, a tada joj obrisati suze. Nevjerojatno  je koliko ovaj čovjek nema empatije – rekla je Silvia Barquero, predsjednica španjolske stranke koja se bori za prava životinja. 

Oštar je bio i poznati glumac i komičar Ricky Gervais:

– Prljava mala psihopatska pi**o – napisao je Gervais na svom Twitteru. 

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa


 
Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • reborn:

    Matador "samo" radi ono što publika od njega očekuje. Psihopat? Gad? Bolesnik? Sve su te kvalifikacije na mjestu ali se primarno odnose na publiku koja to gleda i koja plaća da se to radi.

  • marli:

    Psihopat, monstrum, greška prirode ! Za njega treba izmislit nešto što su sprave za mučenje iz srednjeg vijeka čista kamilica !