Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Zhegzhou

Martić uz impresivnu predstavu izborila finale!

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.09.2019.
u 13:55

Hrvatska tenisačica će u završnom meču zaigrati protiv druge igračice svijeta Čehinje Karoline Pliškove

Petra Martić plasirala se u subotu u finale teniskog WTA turnira u Zhengzhouu gdje će zaigrati protiv druge tenisačice svijeta Čehinje Karoline Pliškove.

Martić je plasman u finale osigurala pobjedom nad Francuskinjom Kristinom Mladenović (WTA -49) od 6:0, 6:3 nakon sat vremena i osam minuta igre.

U prvom setu koji je trajao svega 22 minute Martić je francuskoj tenisačici tri puta uzela servis. U drugom setu Mladenović pruža jači otpor, međutim meč je izjednačen dok Martić nije suparnici uzela servis za vodstvo od 5-3.

Nakon toga je na svom servisu brzo privela meč kraju.

Martić je u meču servirala tri asa, a Mladenović jedan. Martić je četiri puta uzimala servis suparnici, a svoj nije gubila Mladenović je napravila čak šest dvostrukih pogrešaka, a hrvatska tenisačica ni jednu.

Ovo je bio peti međusobni susret Martić i Francuskinje i četvrta pobjeda hrvatske tenisačice.

Pliškova je u polufinalu eliminirala australsku tenisačicu Ajlu Tomljanović (WTA-46) sa 6:3, 6:2. Čehinji će ovo biti peto finale sezone nakon Miamija gdje je izgubila i Brisbanea, Rima i Eastbournea gdje je slavila.

vo će biti šesti međusobni ogled između Martić i Pliškove a hrvatska je tenisačica do sada bila bolja četiri puta, zadnji put ove godine u Roland Garrosu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije