Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Dubai

Martić prošla u drugo kolo

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
18.02.2020.
u 19:21

U sljedećem kolu Martić ide na Čehinju Barboru Strycovu

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Dubaiju nakon što je u utorak pobijedila Tajvanku Su-Wei Hsieh (WTA - 40) sa 6:4, 6:3 poslije sat i 32 minute igre.

U prvom setu obje tenisačice su često bile suočene sa gubitkom servisa, ali Petra Martić je bolje iskoristila svoje prilike. Posebno je bilo zanimljivo u desetom gemu kada je hrvatska tenisačica servirala za set.

Uspjela je spasiti četiri break-lopte, ali i njena suparnica je bila žilava, te je četiri puta spasila set-lopte. Ipak, Martić je petu šansu uspjela realizirati.

Na početku drugog seta Tajvanka se je bolje snašla, prva je došla do breaka i vodstva 2:0. No, Martić se je brzo pribrala i dobija pet gemova zaredom.

Kod vodstva 5:2 servirala je za meč, ali se je Su-Wei Hsieh izvukla. No, samo zakratko, jer je već u sljedećem gemu Martić okončala meč u svoju korist.

U sljedećem kolu Martić ide na Čehinju Barboru Strycovu (WTA - 35), protiv koje vodi 3-1 u pobjedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije