Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEĐO OTIŠAO

Markota više nije u Ciboni: Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo

Zagreb: KK Cibona i KK Split u utakmici HT Premijer lige
Marko Lukunic/PIXSELL
02.04.2021.
u 13:59

- U ime kluba želim Šveđi zahvaliti na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovdje. Žao mi je da se rastajemo prije vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena! – poručio je sportski direktor Marin Rozić

Košarkaški klub Cibona je s Damirom Markotom postignuo sporazumni raskid suradnje, stoji na službenoj web-stranici kluba.

Markota se u listopadu po peti put vratio u Klub kada je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

- U ime kluba želim Šveđi zahvaliti na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovdje. Žao mi je da se rastajemo prije vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena! – poručio je sportski direktor Marin Rozić.

Svima je poznata emocija s kojom je Šveđo nastupao, a u prethodnom je periodu zbog ozljede Ahilove tetive bio spriječen pomoći suigračima onoliko koliko je htio. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote s kojim je javnost upoznata je riješen na miran i civiliziran način, a situacija je to koja se događa i trebala je ostati unutar svlačionice.

- Klubu se želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati – rekao je Damir Markota.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
linkser2
17:04 02.04.2021.

brilijatne izjave... sukob sa trenerom ali... vrata su mu otvorena.. valjda kao uzoru mladima..ili da se vrati kada napuni 45 da još malo odigra... e na šta je jadna Cibona spala... ni sjena nekada velikog gospodskog kluba....žalosno

ME
medvedgrad
15:35 02.04.2021.

Sretno majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije