Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAKO DA MU KRENE

Marko Pjaca opet ozlijedio križne ligamente koljena

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
09.03.2019.
u 14:18

Riječ je o istoj ozljedi koju je u desnom koljenu Pjaca zadobio u ožujku 2017. godine u nebitnoj prijateljskoj utakmici protiv Estonije na lošem terenu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca (23) zadobio je novu tešku ozljedu, on je na treningu Fiorentine ozlijedio prednje križne ligamente lijevog koljena.

Iz Fiorentine su objavili kako će u sljedećim danima nakon konzultacija s kirurzima biti odlučeno koja će metoda liječenja biti najprihvatljivija.

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru, u ljeto 2016. godine Pjaca je prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. No, nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave.

Zbog ove ozljede Pjaca neće biti na raspolaganju niti izborniku Zlatku Daliću na početku kvalifikacija za EURO 2020. godine, protiv Azerbajdžana u Zagrebu 21. ožujka i Mađarske u Budimpešti tri dana kasnije.
 

Ključne riječi

Komentara 7

PA
PainKiller
14:49 09.03.2019.

Ligamenti se ne lome bego pucaju. Šteta za Pjacu, sretan i brz oporavak.

ZD
Zdravkecmali
14:38 09.03.2019.

Velika steta, top igrac kojeg su unistile ozljede.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:32 09.03.2019.

Šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije