Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala
Povratak na članak

Sjajna Atalanta razbila Valenciju, Leipzig u Londonu iznenadio Spurse

Naš Mario Pašalić s Atalantom igra protiv Valencije. Utakmica se igra u Milanu

Komentari 6

DE
derin
22:43 19.02.2020.

Pored utakmice Atalanta Valencia, gdje imamo jednog našeg igrača, oni odaberu utakmicu gdje nemamo nijednog. "Bravo" HRT.

VL
DI
Diosiario
21:58 19.02.2020.

Zašto HTV ne prenosi ovu utakmicu? Uvijek je bio kriterij da se prenosi utakmica gdje igraju hrvatski igrači a mi moramo gledati ovo davljenje u režiji Tottenhama i Leipziga. Po čemu je englesko - njemačka utakmica bolja od talijansko - španjolske? Da je to Liverpool - Bayern pa ajde, a ovako je opet sportska redakcija državne televizije pokazala i neznanje i pakost.

VL
DM
drazen.muhvic
20:49 19.02.2020.

Sramotno što u tom RB Leipzigu rade našem Danku Olmiću, najboljem vatrenom u povijesti naše mlade države!!! Stavljaju ga na klupu, da bude rezerva??? Ali neka, neka. Pokazati će im naš vrhunski reprezentativac kako stvari stoje i tko je najbolji igrač sa ovih prostora tamo gdje treba - na europskom prvenstvu. Pa kada Danko stavi ruku na srce dok zagrmi Lijepa naša...

VL
Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:06 19.02.2020.

Вilа sаm zaistа lošа djevojka. Каznitе mе svоjim kuгacem u ustimа! - http://kisstok.com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.