Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Montpellier

Čilić u 2. kolu uz mnogo propusta izgubio od 18-godišnjeg Nijemca

Čilić Nishikori
Foto: Reuters
1/5
03.02.2016.
u 23:34

U drugom setu kod rezultata 5-5 Čilić je napravio "break", te je servirao za poravnanje u setovima. No, neprisiljenim greškama omogućio je Zverevu da izjednači na 6-6, pa je opet odlučivao tie-break, kojeg je uvjerljivo dobio Nijemac.

Hrvatski tenisač Marin Čilić u 2. kolu ATP turnira u francuskom Montpellieru poražen je od 18-godišnjeg Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-7 (4), 6-7 (1) nakon sat i 50 minuta igre.

Čilić, drugi nositelj turnira, dobro je krenuo protiv 85. igrača svijeta, oduzeo je servis protivniku i poveo 2-0. No, Zverev je odmah vratio izgubljeni servis. Imao je Čilić još jednu priliku za "break" u prvom setu, ali ju nije iskoristio, a to mu se osvetilo u tie-breaku, kojeg je dobio njemački tenisač.

U drugom setu kod rezultata 5-5 Čilić je napravio "break", te je servirao za poravnanje u setovima. No, neprisiljenim greškama omogućio je Zverevu da izjednači na 6-6, pa je opet odlučivao tie-break, kojeg je uvjerljivo dobio Nijemac.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, a prošle godine u Washingtonu slavio je Čilić.

Ujedno, još jedan Nijemac bio je koban za hrvatske tenisače u Montpellieru, budući da je u 1. kolu 35-godišnji veteran Michael Berrer eliminirao Bornu Ćorića.

>>Borna Ćorić na trećem turniru zaredom ispao već u 1. kolu

Komentara 7

LA
LacoLaco
04:46 04.02.2016.

Nikad nikaj ozbiljno od Cilica. Samo slucajnosti. Talent, ali bez glave. Dok jos ima vremena nek uzme Janicu (Kostelic) za trenera. Pokazao je da povremeo moze igrat dobro. Ona ce ga dovest da moze igrat stalno. Mozda nema pojma(Janica) O tenisu, ali ima kako se pobjedjuje!!!!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:35 04.02.2016.

Cilic je igrao kako i uvijek igra, zato govoriti da je nestreno izgubio, nije fair. Mladi Nijemac se puno bolje krece i ne pravi toliko neprisiljenih pogresaka, kao Cilic. Ima dobar service i i dobro se krece. Svaku duzu izmjenu je Zverer dobio, jer je Cilic ili kasnio na lopticu za pola koraka ili ju je zapucao u sredinu mreze. Ako Cilic zeli bilo sta jos napraviti na touru, kao prvo, mora popraviti eksplozivnost u svom kretanju, a za to je naravno potrebna kondicija. Zasto Cilic ima misece na nogama kao curica, je pravo pitanje!?

DU
Deleted user
10:13 04.02.2016.

Nije da je Cilic lose igrao, nego je u odlucujucim momentima zakazao, a Zverev naprotiv vrlo mentalno jak upravo u tim momentima, posebno u posljednjem tie-breaku. Alexander Zverev je takodjer najbolji u svojoj generaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije