Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENCIJE NA POLJUDU

Marin Brbić podnio ostavku na čelu Hajduka: 'To je moja moralna obveza'

Marin Brbić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
13.07.2020.
u 16:13

"Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen"

Marin Brbić danas je podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk.

- Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka - rekao je predsjednik Brbić te istaknuo:

- Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba.

Ključne riječi

Komentara 12

AM
amaravic
16:47 13.07.2020.

Neiskrena ostavka. Njega i kompanije. Za pocetak su u dnevnoj novini SD kroz upitnik okusali bilo puka. Ostavka je tempirana nakon pobjede nad Dinamom. Toliko neiskreno da bas zato treba otici.

MA
Marsijanac
16:38 13.07.2020.

"jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka "...... Uprava Hajguka bi uvijek nesto na silu a za sve neuspjehe su krivi drugi. Split je mali provincijski gradic i to bi vec moralo biti jasno tim ljudima. Megalomanski snovi i stvarnost su dvije razlicite stvari... Dinamo je dobar primjer da se samo dugotrajnim, upornim radom moze nesto postici. Rijeka , Lokomotiva i Osijek su to shvatili i kopiraju Dinamo. Samo u Hajduku to nisu skuzili .

RE
RedTree
16:33 13.07.2020.

Sa 167 milijuna kuna biti peti u HNL-u je preslabo. Sve je počelo prošlo ljeto kad se diralo u dobro posloženu strukturu u klubu, pa je uslijedio fijasko u Europi, pa Burić nije zbog toga imao podršku dijela navijača, pa se napravila najveća greška s dovođenjem Tudora, radi čega smo izgubili priliku osjetiti LP i imati lakši pristup Europi. Tudoru, svaka čast kao igraču i navijaču, ali nadam se sad ozbiljnom treneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije