Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon derbija

Marićev odvjetnik podnio disciplinsku prijavu protiv Pavasovića

Bruno Marić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
20.09.2015.
u 12:15

"Kolega Visković je, umjesto da kao odvjetnik i humanist smiruje, strasti dopustio je da ga strasti ponesu. Neprihvatljivo i nedopustivo, a ne služi na čast niti legendarnom sportskom klubu", stoji u Gredeljevoj prijavi.

Odvjetnik nogometnog suca Brune Marića Vladimir Gredelj podnio je Hrvatskoj odvjetničkoj komori (HOK) disciplinsku prijavu protiv predsjednika Hajdukovog Nadzornog odbora Ljube Pavasovića Viskovića jer smatra da je na jučerašnjoj utakmici Hajduka i Dinama nanio štetu ugledu odvjetničke profesije. Gredelj traži da se u HOK-u "ograde od takvog istupa, osude ga i upute ispriku Bruni Mariću".

"Umjesto da sukladno citiranoj obvezi i funkciji u Hajduku aktivno sudjeluje u smirivanju situacije na stadionu on je na najprimitivniji mogući način verbalnim i fizičkim napadom na suca Brunu Marića "dao signal" podivljalim navijačima Hajduka da je Bruno Marić "divljač za odstrel" pa je doslovno linč suca izbjegnut samo zahvaljujući pravovremenoj intervenciji Splitske policije.

Držim da je već i samo medijsko samodopadno priznanje kolege Viskovića da je izvrijeđao suca sramotno i govori o osnovanosti ove moje prijave, a na Vama je da provjerite jesu li tvrdnje Brune Marića i brojnih medija da su mu od strane odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića upućene prijetnje smrću istinite? Želim vjerovati da Vaša odluka kakva god ona bila neće u dijelu javnosti biti protumačena kao odluka protiv Hajduka, već kao nužna mjera koja će podsjetiti hrvatsku javnost i odvjetnika Viskovića kako za rješavanje svakog spora u društvu postoje institucije te da je linč apsolutno neprihvatljiv.

Tužno je da je to kolega Visković smetnuo s uma. Umjesto da kao odvjetnik i humanist smiruje strasti dopustio je da ga strasti ponesu. Neprihvatljivo i nedopustivo, a ne služi na čast niti legendarnom sportskom klubu", stoji u Gredeljevoj prijavi.

>> Ljubo Pavasović završio na policiji: 'Marić je napravio svinjariju, godinama nam ovo rade'

>> Domagoj Antolić priznao: Hajduk je bio bolji, zaslužio je možda čak i više od boda

Komentara 11

LO
Lovro13031999
12:23 20.09.2015.

Tako treba,nek malo smiri jezicinu

Avatar mlijeko
mlijeko
13:31 20.09.2015.

Nisu ovi iz Hajduka to radili zbog ove utakmice, već zbog utakmica koje dolaze gdje se sudac neće ništa usuditi dosuditi kontra Hajduka, a igrači će raditi što im volja. Što nisu bili tako glasni na utakmici s Lokomotivom kada je prvi gol za Hajduk postignut iz evidentnog zaleđa a penal za Lokomotivu je Vučemilović morao dosuditi. Uostalom zato se i hladio 4 kola. I jučer je u Rijeci suđen nepostojeći penal, jer visoko podignuta noga je indirekt pa nitko ne pravi probleme.

SA
santos008
16:42 20.09.2015.

Da ste vi prava HOK ne bi ovo djub.e ni bilo clan iste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije