Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORE GLUPOSTI

Maradona: Pele i Beckenbauer su dva idiota

Maradona
Reuters (Ilustracija)
29.06.2014.
u 12:00

- Ova dvojica dolaze iz muzeja i govore gluposti. Oni su dva idiota - poručio je Maradona bivšim nogometašima koji brane odluku Fife o suspenziji Suareza.

Diego Armando Maradona oštro se obrušio na Pelea i Franza Beckenbauera koji smatraju da je Fifa donijela pravednu odluku nakon što je Luisa Suareza suspendirala na devet utakmica u dresu Urugvaja i četiri mjeseca zabrane igranja u svim natjecanjima jer je ugrizao Giorgija Chiellinija.

- Ova dvojica dolaze iz muzeja i govore gluposti. Oni su dva idiota - poručio im je Maradona u emisiji De zurda na televiziji Telesur. Argentinac smatra da je sramota što su Pele i Beckenbauer članovi Fife.

Podsjetimo, Pele je za Suarezovu kaznu rekao da je pravedna, dok je Beckenbauer u kolumni da napisao:

- To je i više nego opravdano. Čak i ja, koji sam mislio da sam vidio sve, sam ostao iznenađen. Nikad nisam vidio da igrač tako brutalno grize protivnika.

>> Suarez: Nisam ugrizao namjerno! FIFA: Vidi se da je bilo s namjerom!

>> Vampirski zubi, izgrižena lutka, transparenti... sve u znak potpore Suarezu!

Komentara 1

NE
neznamja
12:18 29.06.2014.

znaci za ugriz od kojeg se ne vidi bas nista cetiri Mjeseca i devet utakmica. a za lom Noge ili Ruke Crveni karton i dvije utakmice neigranja! Maradona je u Pravu Pele i Franz su se prodali za pozicije iliili dali ucjeniti od FIFE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije