Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA NA FACEBOOKU?

Kličkov protivnik upucan nekoliko puta dok je čekao kebab

'Vitali Klitschko (R) and his challenger Manuel Charr exchange blows during their WBC heavyweight title fight in Moscow September 9, 2012. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA - Tags: SPORT BOXING TPX IMAGE
Foto: 'MAXIM SHEMETOV'
02.09.2015.
u 12:47

Iako je pogođen s nekoliko metaka, nije u životnoj opasnosti, a policija utvrđuje detalje događaja

Bivši boksački izazivač u teškoj kategoriji Manuel Charr teško je ranjen nakon pucnjave u njemačkom Essenu. Meta je bio upravo on, ali motivi napadača još su uvijek nepoznati.

U noći s utorka na srijedu, 30-godišnjak koji se 2012. godine proslavio borbom za naslov protiv Vitalija Klička, čekao je u zalogajnici kebab kad se odjednom pojavio nepoznati muškarac, zapucao i pobjegao.

Iako je pogođen s nekoliko metaka, nije u životnoj opasnosti, a policija utvrđuje detalje događaja. Nagađa se da je sve počelo svađom na Facebooku, ali to tek treba dodatno istražiti.

Ovo bi mu moglo okončati i karijeru, ako se ozljede pokažu ozbiljnima. No u posljednje vrijeme boks mu ionako ne ide najbolje, na Akhmat Fight Showu u Groznom izgubio je teškim nokautom od Mairisa Briedisa.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Croring Magazine

>> Charr prijeti: Okončat ću Kličkovu boksačku karijeru

Komentara 3

SA
Sarmoman12
15:20 02.09.2015.

Kebab je opasna hrana.

BA
baksi
11:04 04.09.2015.

Jeli opet kriva Hercegovačka mafija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije