Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusova legenda

Mandžukićev suigrač najavio da krajem sezone završava karijeru

Andrea Barzagli
Foto: Reuters/Pixsell
13.04.2019.
u 18:58

Barzagli je ove sezone igrao tek devet utakmica za Staru damu, šest u talijanskom prvenstvu gdje je sakupio 200 minuta i tri u Ligi prvaka (106 minuta)

Talijanski stoper 37-godišnji Andrea Barzagli najavio je kako će krajem sezone završiti profesionalnu karijeru. Juventusov branič dosad je odigrao 74 utakmice za talijansku reprezentaciju.

Barzagli je ove sezone igrao tek devet utakmica za Staru damu, šest u talijanskom prvenstvu gdje je sakupio 200 minuta i tri u Ligi prvaka (106 minuta).

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Andrea Barzagli
1/17

Nakon vjerojatno još jednog naslova s Juventusom, u kojem igra od 2011. godine, suigrač našeg Marija Mandžukića najavio je oproštaj.

Bit će mu to osmi naslov s klubom iz Torina. Jednom je bio prvak i s Wolfsburgom (2009.).

Andrea Barzagli je karijeru počeo u Rondinelli, a potom je igrao za Pistoiese, Piacenzu, Ascoli, Chievo, Palermo i Wolfsburg.

S talijanskom reprezentacijom igrao je na dva SP-a i tri EP-a, a na Olimpijskim igrama 2004. u Ateni osvojio je brončanu medalju.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije